Мнения коментари хотел Аспа Вила
Аспа Вила е СПА хотел за почивка на планина, в село Баня Благоевградско, което е утвърдено като балнеоложки център в Югозападна България, в полите на Пирин, Рила и Родопи планина. Хотелът е разположен в екологично чист район с борова гора, на 10 мин път до подножието на планините. В непосредствена близост до топли минерални извори, от които целият хотел е захранен Аспа Вила е типичният SPA хотел за зимен и летен туризъм, планински преходи, каране на ски, открити и закрити топли плувни басейни, тангентор, джакузи с гореща минерална вода, SPA процедури, лечебна балнеология. Хотел Аспа Вила е перфектният избор за почивка на планина в село Баня. Хотелът работи целогодишно и посреща много чуждестранни и български туристи от всички части на света и България през всеки един туристически сезон. За цени, резервации, настаняване, СПА услуги и повече информация [тук..] Aspa Vila

Хотел Аспа Вила местоположение

Планина и СПА комбинация

Аспа Вила е типичен СПА хотел, разположен в свежа борова гора, непосредствено до минералният извор, от който целият хотел е захранен, включително и плувният басейн - дори душът във вашата баня е с минерална вода от извора. Разположението на хотела предразполага лесен достъп и подход към близките хълмове в подножието на Рила планина, които са само на 10 минути път пеша, а за да докоснете Пирин и Рила ви делят само 10 минути път с кола. Именно тези фактори определя хотел Аспа Вила като перфектна SPA дестинация и любимия хотел на много български и чуждестранни посетители.

Какво осигурява хотел Аспа Вила

Местоположението на хотел Аспа Вила осигурява разнообразни и многобройни възможности за вълнуващи преживявания, особено ако имате приключенски дух. Съчетайте почивката с любимото си хоби, независимо какво е то - история, изкуство, фолклор, спорт, танци, природни феномени, фотография и още... Създайте си спомени!

4 коментара:

  1. Васело Спасов от Долна Баня СПА - Хотел Аспа Вила с.Баня е като рай за любителите на ски спорта. Няма по-голямо удоволствие от това да покараш ски на писта Тодорка, Томба, Шилигарника и след това да се цъмбурнеш в топлия басейн или горещото джакузи. Масаж и парна баня пък е глазурата на тортата.

    ОтговорИзтриване
  2. Има какво още да се желае от този хотел, но като цяло е добър. Малко сервизът му куца, но това е проблем във всички български хотели до момента. Неквалифицирани кадри, некомпетентни собственици, хаос в държавата какво искаш от туризма - пълна какафония това е. Иначе хотелчето си е добро, дори бих казал много добро като за три звезден хотел, а и на всичко отгоре се намира на село. Идеално място за почивка на планина. Топла минерална вода в изобилие, басейни, джакузи, парна баня, процедури и т.н. Ако пък не ви хареса има и други хотели в село Баня и то също така добре като Аспа Вила.

    ОтговорИзтриване
  3. Има доста истини в горния коментар. Благодаря на всеки взел участие със своя коментар. Когато има коментари и комуникация, нещата се оправят и се постига ниво на обслужване. Призовавам всеки да бъде напълно откровен, независимо дали се подписва като анонимен или със своя профил от Google и т.н.

    ОтговорИзтриване
  4. За първи път посетих хотела за Нова година (2010-11), но останах много доволна. Обслужването, обзавеждане, СПА център, басейн ... всичко бе много хубаво. Със сигурност лятото пак ще отскочим за няколко дни - жалко че Баня е толкова отдалечено място от Варна, иначе бихме ходили по-често на СПА процедури.

    ОтговорИзтриване

Уважаеми посетители, моля изразявайте своето мнение за село Баня и хотел Аспа Вила, безпристрастно, бъдете реални в преценките и коментарите си, и само така ще помогнем за развитието на туризма в България в правилната посока. Ако нямате регистриран профил в една от посочените общности, моля изберете опция "анонимен". Благодаря предварително!

Новините от село Баня - RSS