Мнения коментари хотел Аспа Вила
Аспа Вила е СПА хотел за почивка на планина, в село Баня Благоевградско, което е утвърдено като балнеоложки център в Югозападна България, в полите на Пирин, Рила и Родопи планина. Хотелът е разположен в екологично чист район с борова гора, на 10 мин път до подножието на планините. В непосредствена близост до топли минерални извори, от които целият хотел е захранен Аспа Вила е типичният SPA хотел за зимен и летен туризъм, планински преходи, каране на ски, открити и закрити топли плувни басейни, тангентор, джакузи с гореща минерална вода, SPA процедури, лечебна балнеология. Хотел Аспа Вила е перфектният избор за почивка на планина в село Баня. Хотелът работи целогодишно и посреща много чуждестранни и български туристи от всички части на света и България през всеки един туристически сезон. За цени, резервации, настаняване, СПА услуги и повече информация [тук..] Aspa Vila

Цени за настаняване хотел Аспа Вила село Баня до Банско

Условия за престой в хотел Аспа Вила

СПА хотел Аспа Вила предлага много изгодни условия за престой, съобразени с конкурентната среда в района на село Баня Благоевградско. Хотелът е добре обзаведен и е типичен представител на хотелите от типа СПА. Типичен СПА хотел, защото предлага много добре оборудван спа център, за който се използва изворна минерална вода от село Баня. Самият извор е на метри от хотела и водата е буквално гореща, блика директно от недрата на подземно езеро, което е локализирано под селото. Освен СПА центъра хотела предлага открит плувен басейн, топъл при това директно захранен от минералните извори в Баня. 4 броя джакузи, разположени на открито пък са върха на удоволствието, особено през зимния сезон. За удобство на посетителите хотела разполага с лоби бар за чаша кафе или любима напитка на удобна кожена мебел и тиха приятна музика. Широкият ресторант на хотел Аспа Вила предлага доста удобства и комфорт със своите размери и 150 места капацитет и предлага ястия, приготвени на барбекю, пещ и чеверме. В менюто са включени изискани вкусни ястия от българската и европейска кухня, както и подбрани местни специалитети и богат асортимент от вина Просторната му тераса открива неповторима гледка към величествените върхове на Рила и Пирин. Топлина, романтика и задушевност придава камината на ресторанта, край която гостите могат да поговорят с чаша любимо питие в ръка.

Цени за настаняване

За всички тези удоволствия хотел Аспа Вила предлага доста добри цени за настаняване. За повече информация и резервации посетете страницата http://www.aspavila.com/ceni.html.

4 коментара:

  1. Тренчев от Боровец - Бих казал, че условията в хотел Аспа Вила са перфектни. Цените на нищо не приличат - направо са смешни. Отидете из европата в някой СПА хотел като този и ще видите за какви цени става дума. 100-150 евро е само нощувката, а да не говорим за глезотии.

    ОтговорИзтриване
  2. Не са много смешни цените, но наистина са доста нормални за екстрите на хотела. Наистина на запад такива услуги са много скъпи. Посещавала съм СПА хотели в Испания и знам за какво става въпрос там. - Спасова от Велинград

    ОтговорИзтриване
  3. Цените на Аспа Вила са даже много добри за хотел от този ранг.

    ОтговорИзтриване
  4. This is great place to stay. Next I visit Bulgaria I'll stay at Aspa Vila again. I come for my next Integrative Marketing and start business events next month.

    ОтговорИзтриване

Уважаеми посетители, моля изразявайте своето мнение за село Баня и хотел Аспа Вила, безпристрастно, бъдете реални в преценките и коментарите си, и само така ще помогнем за развитието на туризма в България в правилната посока. Ако нямате регистриран профил в една от посочените общности, моля изберете опция "анонимен". Благодаря предварително!

Новините от село Баня - RSS