Мнения коментари хотел Аспа Вила
Аспа Вила е СПА хотел за почивка на планина, в село Баня Благоевградско, което е утвърдено като балнеоложки център в Югозападна България, в полите на Пирин, Рила и Родопи планина. Хотелът е разположен в екологично чист район с борова гора, на 10 мин път до подножието на планините. В непосредствена близост до топли минерални извори, от които целият хотел е захранен Аспа Вила е типичният SPA хотел за зимен и летен туризъм, планински преходи, каране на ски, открити и закрити топли плувни басейни, тангентор, джакузи с гореща минерална вода, SPA процедури, лечебна балнеология. Хотел Аспа Вила е перфектният избор за почивка на планина в село Баня. Хотелът работи целогодишно и посреща много чуждестранни и български туристи от всички части на света и България през всеки един туристически сезон. За цени, резервации, настаняване, СПА услуги и повече информация [тук..] Aspa Vila

Мнения Коментари СПА хотели Аспа Вила село Баня

Мнения, хотел Аспа Вила коментари, екстри, характеристика: хотел, ресторант, плувен басейн, минерална вода, джакузи, сауна, парна баня, парна кабина, тангентор, фитнес зала, спа център, ароматерапия, масажи, процедури, балнеология, топла вода, на планина, близо до Банско, до Разлог, летен туризъм, зимен туризъм, плуване, еко туризъм, селски туризъм.

Хотел Аспа Вила мнения


Като всеки един бизнес и хотелиерството си има доста отличителни черти и методи за постигане на добри резултати в туристическия бранш. Освен създадените условия за настаняване на гости, съпътстващите ги удобства и екстри за приятен и пълноценен престой е необходима и много добра реклама. За тази цел разбира се е нужно известно капиталовложение, което далеч надхвърля минималната работна заплата за България и то умножена по двуцифрено число. Именно поради тази причина голяма част от българските хотелиери се скъпят да харчат средства за реклама, които според думите им са "пари хвърлени на вятъра". Как обаче съумяват да популяризират своя бизнес и да надделеят конкуренцията? Със сигурност много от вас ще се изненадат от коментара по-долу, но пък и мнозина най-вероятно ще кажат - "Да, българска му работа" или "..ей Българинът е голяма работа ", а именно:

Най-успешната реклама, според българина е ...


... разбира се, че това е антирекламата. Да..., но става дума за антиреклама на конкуренцията в бизнеса и точно това имам в предвид наистина. Българинът не е свикнал да се напряга и да прави всичко възможно, за да докаже колко е добър и адекватен в своя бранш. Българинът не иска да приеме манталитета на развитите вече страни и да се опита да бъде коректен, дружелюбен и борбен едновременно, за да надделее конкуренцията. Според народната поговорка Нане е казал - "Не сакам я да съм добре, а сакам Вуте да е зле". Това е чувство специфично за извстна част от българите и начин за правене на "съвременен бизнес". Черногледството у нас много трудно ще се изкорени. И така българският съвременен "бизнесмен" е измислил "най-добрият" начин да се справя с конкурентите си, а именно: ...

Как да се преборим с конкуренцията в бранша


... ами как? Като си направим безплатна регистрация в подходящите форуми на тема, касаеща сферата на нашия бизнес и се включим активно в коментарите. Да нищо лошо до тук, но какво е продължението на този "филм". Ами влизат си нашите конкуренти в безплатните форуми и започват да пишат тонове измислени оплаквания срещу нас и успешният ни вече хотелиерски бизнес. Пишат колко зле било обслужването в нашият хотел например, колко грозен и неучтив бил персоналът, колко скъпо било в ресторанта, а пък храната е некачествена и порцийте са малки и още много подобни смешни коментари. И така каква е ползата от тази манипулация? Ами честно казано никаква, освен създаването на забавни четива за посетителите на форумите, наподобяващи много на жълтата преса в страната.

Какъв е изводът от написаното до тук ?


Искрено се надявам известни и неизвестни "приятели" на хотел Аспа Вила да прочетат тази статия и се опитат да вникнат в смисъла. Запомнете скъпи недоброжелатели - вместо да влагате време, усилия и тъмни мисли, за да се опитвате да накърните името на един много добър хотел като Аспа Вила, по-добре вложете усилията си върху собствения си бизнес и се опитате да постигнете ниво и качество на обслужване по начин, по който ние го правим. Опитайте се поне за миг да бъдете по-добри към хората и вас самите. Опитайте се да бъдете коректни спрямо другите. Опитайте са да допринесете нещо полезно за тази държава и да станете съвестни граждани. Излишно е да губите енергия като пишете разни невероятно скучни неща за нас в някой форум или клюкарска говорилня в българското интернет пространство. Ако мислите като мен или имате да кажете нещо в допълнение, моля оставете коментара си с няколко думи.
Тази статия е написана от Радко Александров от село Баня - медиен сътрудник на СПА хотел Аспа Вила

3 коментара:

  1. Дали е истина това, че умишлено се пускат неадекватно коментари, с цел да се урони имиджа на конкуренцията ??? Много се чудя и ми е невероятно. Нима наистина има такива хора ?? Много жалко за цялото българско общество, защото това не е пътят на успеха! - Николова от Благоевград

    ОтговорИзтриване
  2. Да истина е, колкото и невероятно да ви звучи. За съжаление има доста недобронамерени "другари" в българските бизнес среди.

    ОтговорИзтриване
  3. Важното то е да не ви пука от тези коментари. Хората сами виждат, че хотела е добър и мисля, че имат собствено мнение. Фалшивите коментари си личат и потребителите ги различават от реалните. Важното е управлението на хотела да е правилно, а хората сами преценяват кое е истина. Аз намирам хотел Аспа Вила за много добър като се има в предвид - категория, цени на нощувки, разположение, предлагани услуги, СПА център, басейн с минерална вода и ред други положителни елементи.

    ОтговорИзтриване

Уважаеми посетители, моля изразявайте своето мнение за село Баня и хотел Аспа Вила, безпристрастно, бъдете реални в преценките и коментарите си, и само така ще помогнем за развитието на туризма в България в правилната посока. Ако нямате регистриран профил в една от посочените общности, моля изберете опция "анонимен". Благодаря предварително!

Новините от село Баня - RSS