Мнения коментари хотел Аспа Вила
Аспа Вила е СПА хотел за почивка на планина, в село Баня Благоевградско, което е утвърдено като балнеоложки център в Югозападна България, в полите на Пирин, Рила и Родопи планина. Хотелът е разположен в екологично чист район с борова гора, на 10 мин път до подножието на планините. В непосредствена близост до топли минерални извори, от които целият хотел е захранен Аспа Вила е типичният SPA хотел за зимен и летен туризъм, планински преходи, каране на ски, открити и закрити топли плувни басейни, тангентор, джакузи с гореща минерална вода, SPA процедури, лечебна балнеология. Хотел Аспа Вила е перфектният избор за почивка на планина в село Баня. Хотелът работи целогодишно и посреща много чуждестранни и български туристи от всички части на света и България през всеки един туристически сезон. За цени, резервации, настаняване, СПА услуги и повече информация [тук..] Aspa Vila

Team Building в село Баня - Банско, Разлог

Защо в SPA село Баня, Разложко ?

Поколенията от 60-те, 70-те, 80-те години на 20-ти век живееха в по-просто устроен свят на човешки отношения.Децата играеха навън от сутрин до мрак.Нямаше мобилни телефони, кабелна телевизия, видео, интернет. Нямахме проблеми със социалните контакти, защото това беше основния начин за комуникация в реалния свят. Нямаше виртуален такъв. Затова се познавахме добре, живеехме заедно, прекарвахме времето си заедно, което ни помагаше в живота и работата.

В 21-ви век обаче нещата са коренно различни.Служителите се нуждаят от стимул, дори провокация за постигане на по-добри вътре-колективни взаимоотношения.Всички форми на тиим билдинг са необходимо условие за подобряване на работната среда. Създаване на екипен дух извън офиса. Съревнование извън офиса. Обикновени социални активности, забавления, спорт, групови игри, смях извън офиса. И хуморът ни прави отбор.

Произволно събрана група хора с различни лични и професионални качества все още не е “отбор”.За да стане такъв, участниците в него трябва да успеят взаимно да се балансират и допълват. Всеки отделен индивид трябва да осъзнае потенциала и недостатъците си в един координиран опит за екипност при решаването на работни проблеми.

Успешен бизнес не се прави само с добри специалисти. Факторът човешки отношения е основно определящ. Затова отдел “Личен състав” в днешно време вече е отдел” Човешки ресурси”. Затова мениджърският състав на големите компании преминава обучение по управление на човешките ресурси.Необходимо е не само да можеш да избереш подходящите служители, а и да развиваш техните способности в съответствие с интересите и стратегическите цели на фирмата.

Един от начините за това е времето, специално отделяно за тиим билдинг. Целта е в неформална среда да се подобри мотивацията и комуникацията в екипа, работното място и офис средата да станат по-приятни, участниците да се опознаят и научат повече един за друг.Почивката, забавлението, смехът отпуска и отморява, а това води до подобряване на креативността и продуктивността.

Със сигурност няма да постигнем нивото на фирмена преданост на японския служител, който в скалата на ценностите си на 1-во място поставя компанията работодател, следвана от семейството и накрая собствената си личност.И не е необходимо, но можем да се превърнем в отбор, да спечелим повече приятели, самочувствие и увереност. И да си прекараме добре.

Защо Тиим билдинг на планина ?


Когато изречете думата “планина”, кои други думи изникват в съзнанието Ви заедно с нея? Природа, красота, чистота, спокойствие, почивка , отпускане, възстановяване, зареждане с енергия, положителни емоции, смях. НАЛИ? Затова планината е реанимацията за преуморения офис човек.

Защо Тиим билдинг в село Баня - 5км от Банско ?


Петър Дънов смята,че горите и планините са енергийни центрове, от които човек задължително трябва периодично да зарежда изтощените батерии на духа и тялото. След като Айнщайн,Лев Толстой, Артър Кларк, Пако Рабан, Мадона и много други известни личности по света му вярват, защо и ние да не следваме съветите на Учителя за здравословен начин на живот? Село Баня е разположено в Разложката котловина, сгушено между трите величествени планини Пирин, Рила и Родопи. Национален парк Пирин и горещите минерални извори( 57С˚) в с. Баня и региона предоставят наистина многобройни възможности за различни активности сред природата. Възможности, ограничени само от Вашето въображение. Зимни спортове, плуване в басейни с топла минерална вода, спа и уелнес процедури, разходки и походи в планината, колоездене, риболов, конна езда, голф и още…

Защо Тиим билдинг в SPA Хотел Аспа Вила ?


Защото осигурява всички необходими условия – конферентна зала с 80 места, ресторант с просторна тераса към него със 150 места, спа център, басейн и 4 джакузи с топла минерална вода ( 38С˚), 37 двойни стаи и 4 апартамента.Уникално местоположение – тихо място в борова гора, чудесна хотелска база и не на последно място мотивиран и всеотдаен обслужващ екип.

Тук наистина можете да слушате тишината, а сутрин ще Ви будят само птичките и слънчевите лъчи.

Емоцията не може да се разкаже! Трябва сами да я усетите !

Автор: Лилия Живкова
Виж още:
Магията на село Баня - Радко Александров
Най-успешната реклама - Радко Александров
Назад към бъдещето - Лилия Живкова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Уважаеми посетители, моля изразявайте своето мнение за село Баня и хотел Аспа Вила, безпристрастно, бъдете реални в преценките и коментарите си, и само така ще помогнем за развитието на туризма в България в правилната посока. Ако нямате регистриран профил в една от посочените общности, моля изберете опция "анонимен". Благодаря предварително!

Новините от село Баня - RSS