Мнения коментари хотел Аспа Вила
Аспа Вила е СПА хотел за почивка на планина, в село Баня Благоевградско, което е утвърдено като балнеоложки център в Югозападна България, в полите на Пирин, Рила и Родопи планина. Хотелът е разположен в екологично чист район с борова гора, на 10 мин път до подножието на планините. В непосредствена близост до топли минерални извори, от които целият хотел е захранен Аспа Вила е типичният SPA хотел за зимен и летен туризъм, планински преходи, каране на ски, открити и закрити топли плувни басейни, тангентор, джакузи с гореща минерална вода, SPA процедури, лечебна балнеология. Хотел Аспа Вила е перфектният избор за почивка на планина в село Баня. Хотелът работи целогодишно и посреща много чуждестранни и български туристи от всички части на света и България през всеки един туристически сезон. За цени, резервации, настаняване, СПА услуги и повече информация [тук..] Aspa Vila

Програма за отслабване

Надмормено тегло - отслабване

Последните няколко години се наблюдава покачване на средното телесно тегло на българската нация като цяло. Това се дължи на увеличаването броя на деца, юноши и възрастни между 25-45 с наднормено тегло. Това е тревожен факт, който поражда опасности от заболявания нетипични за тези възрастови групи като сексуални разстройства, диабет, подагра, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, които създават опасност от получаване на инфаркти. За да се избегнат тези опасности е необходимо редовно да следим теглото си и се грижим то да бъде в нормите, според възрастта ни. За тази цел хотел Аспа Вила в село Баня, Разложко предлага специална програма за бързо отслабване без да е необходимо да се лишавате от дневната си доза храна т.е отслабване без рисково гладуване. Ние Ви предлагаме 7-14 дневна програма за отслабване, основана на нискокалоричен хранителен режим (разделно хранене), много движение, танци и, разбира се, смехотерапия и забавления. Повече информация ще откриете на сайта на хотела на адрес http://www.aspavila.com/programa-otslabvane.html.

2 коментара:

Уважаеми посетители, моля изразявайте своето мнение за село Баня и хотел Аспа Вила, безпристрастно, бъдете реални в преценките и коментарите си, и само така ще помогнем за развитието на туризма в България в правилната посока. Ако нямате регистриран профил в една от посочените общности, моля изберете опция "анонимен". Благодаря предварително!

Новините от село Баня - RSS